Organiseert u binnenkort voor een vriendin/familielid haar babyshower of onthullen u en uw partner het geslacht van jullie baby on the way tijdens een gender reveal party? Dan is dit een musthave voor zo’n prachtige dag!

Ook voor verjaardagen, trouwdagen of speciale gelegenheden hebben wij lichtletters te huur! Alles kan, niets is te gek!

Een lichtletters/cijfer is €42,50. Bij de lichtletter krijg je een afstandbediening waarmee je zelf de gewenste kleur kan uitkiezen.

De lichtletters worden altijd door ons zelf bezorgd en opgehaald. Ook het neerzetten en installeren word uiteraard gedaan op locatie.

Prijs 

De prijs voor letters en cijfers is € 42,50,- per stuk incl btw,. ( 24 uur )

De huurperiode is 24 uur, had je graag meer dan 24 uur gewild?

Dat is geen probleem!

Geef dat aan in het reserveringsformulier.

Hoe gaat de betaling?

In het reserveringsformulier krijgt u een meerkeuze vraag of u via bankoverschrijving of contant wilt betalen. Zodra de reservering bij ons is binnengekomen zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Er word altijd een offerte meegestuurd zodat de totale prijs incl bezorg/afhaal kosten transparant zijn. Zodra wij een akkoord hebben ontvangen is de reservering afgerond en zien we u graag op de dag van levering!

Bezorgen ( NL )

Helaas is het nog niet mogelijk om buiten Nederland de letters te reserveren

Het bezorgtarief is 0,40 cent per kilometer voor het bezorgen en het ophalen van de lichtletters/cijfers met een minimale bedrag van €5,- . 

Afmeting

Onze lichtletters zijn 80 cm hoog, 60 cm breed en 12 cm diep. Ze hebben een gewicht van +/- 5 kg per stuk.

Kleur

Onze letters zijn wit van kleur en hebben led licht. De verlichting heeft een brede keuze van maar liefst 12 verschillende kleuren. Afstandbediening om van kleur te wisselen krijg je uiteraard erbij geleverd

Stroomverbruik

Wij maken gebruik van led lampen, elk lapje is 3 watt.

Onze lichtletters worden met elkaar verbonden waardoor er maar één stroompunt nodig is.

Let op: de lichtletters zijn niet geschikt voor buitengebruik.